Explore the 5 Star Dishes of Korean Chinese Cuisine You will Fall Love for Sure


Korean Chinese cuisine has won the hearts of all gourmands with its incredible taste and unique intensity that can trigger the taste buds of anyone. Most of us are crazy for spicy and delicious food, this cuisine has the power to mesmerize the taste buds of any food lover. Koreans often enjoy eating Koreanized Chinese food like Jjajangmyeon and Jjambbong. Surely, it has much more things to offer in the form of dishes that are too tough to resist. 
There are tons of restaurants that offer some of the best dishes that are loved by all. Here is a list of dishes that are quite loved by foodies all over the world: 
1. Jja-jang-myeon (짜장면)
This dish is served by every Korean Chinese restaurant in Bayside. It is a simple noodle dish perfectly topped with delicious Chunjang sauce, which is made from black soybeans and various other ingredients such as pork and vegetables. There are some restaurants that serve homemade noodles that are handcrafted with lots of love and passion. 
At some eateries, this is served with yellow radish and kimchi that is served as a side dish.  
2. Jjam-ppong (짬뽕)
If you love spicy and tasty food, this dish is for you. Basically, it is a fresh noodle dish that comes with a delicious spicy soup with lots of seafood. It is a perfect dish for all those who are crazy for seafood such as octopus, muscles, shrimps, and so many other sea delicacies.  Well, it is one complete dish that makes anyone happy and satisfied. 

3. Tang-su-yuk (탕수육)
We all love Tangsuyuk! If you love fried pork, this dish is for you, it comes with sweet and sour sauce.  Ah, I am craving for this now! It tastes when it is topped with the meat with other vegetables such as mushrooms, onions, and carrots. Tangsuyuk is a delicious dish served with tender meat and softly fry. Korean Chinese cuisine has a number of tasty dishes this is one of them. 
4. Gochu-Japchae (고추잡채)
Do you love pork? If yes, Gochu-Japchae is for you. It is stir-fried pork, tossed with vegetables like mushrooms, red bell peppers, and onions with intense chili oil. It is a little spicy, but you can taste each and every flavor of the dish. And obviously, I like the texture of this.
In every Korean Chinese restaurant in Bayside it is served with white bread called Kkot-ppang, which taste really amazing that is tough to stick to some count. 
5. Kkan-pung-gi (깐풍기)/ Kkan-pung saewoo (깐풍새우)
Kkanpunggi is a tasty spicy garlic fried chicken, but what I tried was Kkanpung Saewoo (깐풍새우;) a spicy garlic fried shrimps. The sauce is amazing but it has different ingredients that are quite different, and this is the real secret behind the popularity of this dish. 
If you are crazy about Korean Chinese cuisine, you must look for an eatery, where you can enjoy the authentic Korean-Chinese food. But, it is important to get the right thing on your table to cherish true essence of tasty food.

0 comments:

Post a Comment

 
  • Korean Chinese Restaurant © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes