Ingredients Necessary to Cook Korean Chinese Food

Are you passionate for Korean Chinese cuisine? If yes, you can have it anywhere at a local restaurant in your city. Visiting a local restaurant to have your favorite dish is no doubt a right option as a comparison to cook it at home if you don’t have right knowledge of ingredients. Some of the people are perfect in Korean Chinese cooking, but those who are not aware of the exact ingredients can find some issues in cooking.  
If you are also struggling with such situation, you must look the following points to get the information of required ingredients:
Soy Sauce  
It is the main ingredient of Korean Chinese food. In the market, there can be different types of it, but you need to buy a right one. So, always read the label before you buy any soy sauce. The main ingredients of it should be soybeans, wheat, and salt.

Some types also contain syrup and alcohol; you can choose one according to requirement. In China, you will mostly find light soy sauce, which has a lighter color than regular soy sauce and it tastes salty.  Buying a regular soy sauce will a right option as it can give an authentic taste to your food. 
Roasted Sesame Seeds 
 Roasted sesame seeds are usually used for garnishing a dish. It provides a nutty warm flavor and nice crunchy texture to your dish. Usually, it is used in Korean vegetables sides dishes(Namul) and also in dipping sauces. 
Rice Wine
Normally, you can use it to marinate meat for a BBQ.  With this ingredient odd smell of the meat reduces and it can add a slightly sweet note to the main dish. 
Sichuan Peppercorn
It is the most important element of Korean Chinese food. It is the main spice for creating sauces such as chili oil and spicy garlic sauce. It is highly preferable in Sichuan dishes, including dry fried green beans and kung pao chicken.
It is the spice that can be easily infused in hot oil to prepare simple, scrumptious stir-fried dishes.

Korean Malt Syrup 
This is a liquid form of a sweetener. It not only gives a sweet flavor to your dish but also a shiny look. If you don’t want to use it, you can also use honey instead of it. 
Korean Spicy Dipping Sauce
This sauce is most commonly accompanied by grilled Korean BBQ. You can easily prepare it at home by using soybean paste, chili paste, garlic, onion, and sesame oil.
Besides this, you can easily get it from your local market.

Cabbage
Most commonly it used in preparing Kimchi. It is an essential element of sauteed side dish and napa cabbage soup.
Garlic 
Whenever you will visit a restaurant, you will certainly find that there are lots of dishes in Chinese food menu in Bayside that make the use of garlic. Almost in all dishes it is greatly used. Buying a glass bottle of minced garlic from a Korean Chinese grocery store can also give the same taste to your recipe. .
Ginger

Like garlic use of ginger is also ordinary. It is mainly used in marinade sauce, in Kimchi or in Korean tea.

0 comments:

Post a Comment

 
  • Korean Chinese Restaurant © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes